top of page
Søk
  • Forfatterens bildeHjemmelaget or Homemade

Trygt og lunt fra første stund / babytepper


I mange år har vi strikket babytepper. For en nyfødt baby som møter verden for første gang, er dette gaven som gir både varme og trygghet – for mor og babyen.


Særlig den første tiden har nyfødte behov for ekstra nærhet, det skal være enkelt å tulle teppet rundt babyen. Slik kan du gi babyen en trygghetsfølelse samme hvor dere er.


Merinoull er en fantastisk råvare som har helt unike egenskaper. Visste du at merinoull faktisk er det eneste naturmaterialet som har evne til å både varme opp – og avkjøle? Dette er spesielt viktig for babyer som ikke har utviklet evne til å regulere temperaturen selv slik som større barn og voksne.

Å ha nok luft i ulla er hemmeligheten til både isolering og ventilering, og du vil fort merke at et tettstrikket ullplagg ikke gir samme effekt. Babyteppene er strikket med bittesmå luftlommer, og dette bidrar til å optimalisere babyens varmebalanse.


Særlig den første tiden har nyfødte behov for ekstra nærhet, et godt babyteppe er med på å gi gi babyen en trygghetsfølelse samme hvor dere er.


Babypledd er jo bare så fine. Kanskje det er den lune teksturen mot den slikemyke babyhuden som gjør det? Eller fordi de gir babyen et trygt og godt miljø. Uansett er et babyteppe utmerket for en kort dupp eller å komme seg inn og ut av bilen.


Husk å velge et godt babyteppe, da vil livet som småbarnsforelder bli litt enklere, og babyen vil ha et trygt og godt miljø .

78 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page