top of page
Søk
  • Forfatterens bildeHjemmelaget or Homemade

Hold deg varm med skjerf

Endelig er skjerfsesongen her! Tilbehøret som lett kan piffe opp et kjedelig antrekk, og som både er kledelig og som varmer.


Har du tenkt på hvor mye et skjerf kan tilføre personlighet til antrekket?


Følelsen av å ta på seg et stort og varmt ullskjerf er noe av det beste ved vinteren. Du kan velge et nøytralt ullskjerf i svart, grått eller beige, eller kanskje det frister mer med et skjerf med farge eller mønster?


Ofte er det slik at man kjøper et nøytralt ullskjerf først, og deretter velger et med sterkere farger og/eller mønster når man kjøper seg skjerf nummer to.


Man trenger gjerne et tykt ullskjerf som man kan pakke seg inn i, men også en litt penere modell, som passer når man skal i selskap eller ut på byen.


Skjerf er helt essensielt for å holde seg varm i månedene med minusgrader, og mulighetene er mange når du skal velge din favoritt i vinter.


Det er viktig at skjerfet har en god lengde og bredde, og at materialet er deilig å ha på seg. Hvis det klør, er det ingen vits i å kjøpe skjerfet. Det skal være som å få en god og varm klem hele dagen,


Det varmeste alternativet er ull, og det mest luksuriøse du kan gå til anskaffelse av, et stort og herlig kasjmir skjerf sammen med vinterkåpen. Hvis du derimot vil lande på en lavere pris, finnes også mange skjerf i blandingsmaterialer.


Vil du bygge opp en god tilbehørsgarderobe kommer du ikke utenom skjerf. De varer hele livet hvis du tar vare på dem. Skjerf er også nydelige gaver.


Vi elsker skjerf og det er det gode grunner til.

Garderoben løftes ved å investere i

en håndfull nøye utplukkede skjerf.

I alle farger og kvaliteter.
44 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page