top of page
Søk
  • Forfatterens bildeHjemmelaget or Homemade

Høstmoten for 2021

Mønstrete strikkegenser

Finn fram strikkepinnene selv, eller kjøp en variant fra butikken. En mønstrete strikkegenser er et nøkkelplagg du bør sikre deg denne høsten.


Skinn

Skinnplagg er en gjenganger i høstgarderoben. Se spesielt etter det slitesterke materialet i mørkebrun eller burgunderrød farge.


Signalfarger

Se og bli sett! De fargesterke plaggene skaper en umiddelbar wow-faktor. Kombiner samme farge fra topp til tå, eller bruk fargene som et overraskende innslag i et mer nedtonet antrekk.


Foldeskjørt

Det midilange plisséskjørtet er fortsatt populært, og perfekt å kombinere med en blazer eller en herreinspirert skjorte.


Bobler

En god og varm boblejakke er et must når minusgradene melder sin ankomst. Velg en løs og romslig variant, for nå skal den aller helst være litt oversized i fasongen.


Jordfarger

Oransje, gult og brunt. Hent inspirasjon fra naturens egen fargepalett, og sett sammen fine, matchende antrekk.


Frynser

Frynsene er tilbake! Dette er en detalj som løfter klassiske plagg og gjør antrekket hakket mer interessant.


Høye støvletter

Knehøye eller lårhøye. Nå kan du legge ankelstøvlettene til side og investere i et par støvletter med høyt skaft.


Full blomst

En fargerik blomsterkjole er det perfekte plagg å tre inn i høstmørket med. Gå for en elegant stil ved å mikse den med et par minimalistiske støvletter i svart skinn.


Skulpturelt

Voluminøse former, ballongog puffermer er fortsatt en stor trend. Se etter dette på både ytterplagg, kjoler og overdeler.


Glitrende glamour

Yes! Endelig kan vi legge joggebuksa til side og børste støv av paljettene. Få på finstasen, for nå skal det skinne i gull og sølv!


Strikkedilla

Mykt, varmt og behagelig! Strikk er noe du trygt kan fylle garderoben din med. I år finner du ikke bare gensere, men også bukser, skjørt og shorts i strikk.


Solskinn

Gult har vært en trendfarge i sommer, og kommer fortsatt til å gjelde utover høsten. La deg inspirere av designer Jil Sander, og kombiner ulike gule nyanser i samme antrekk.


Over skuldrene

Cape, poncho eller teppeinspirert kåpe. Løse og romslige ytterplagg er perfekt å slenge over et enkelt antrekk. Denne sesongen finner du flere varianter hos både designerne og kjedebutikkene.


Denim

En klassiker som egentlig aldri går av moten. Akkurat nå skal denimplagget aller helst være mørkeblått. Buksene skal ha rette eller vide bein.


Transparent

Florlette og gjennomsiktige stoffer er både feminint og delikat. La de transparente tekstilene få skinne alene, eller miks med kontrastmaterialer som ull, skinn og denim.


Ruter

Vi kommer ikke utenom rutemønsteret denne høsten heller. Mønsteret er lett å like og enkelt å matche med resten av garderoben.


https://www.kk.no/mote/ta-en-sniktitt-pa-hostmoten-for-2021/740388297 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page